Next – cenovo dostupná britská móda

Next je britská módna značka, ktorej vznik siaha až do roku 1864. V tomto roku bolo v meste Leedse v Anglicku založené krajčírstvo J Hepworth & Son. O rok neskôr, v roku 1981 Hepworth kúpil reťazec obchodov Kendalls, ktorý ponúkal oblečenie do dažďa – a tak vznikla značka Next. Nasledujúci rok 1982 vznikol oficiálny názov značky Next.

Značka Next ponúka kvalitné a moderné kúsky oblečenia pre ženy, mužov, deti a bábätká, ktoré sú navyše cenovo dostupné. Samozrejmosťou je dámska, pánska i detská obuv a zaujímavé doplnky. Okrem širokej ponuky oblečenia môžete u značky nájsť aj moderné doplnky a rôzne vybavenie pre domácnosť.

Next e-shop

Značka Next má i svoj oficiálny e-shop, ktorý nájdete na doméne next.co.uk. Tento Next e-shop ponúka možnosť prepnúť si stránku do slovenského jazyka s cenami produktov v eurách.

Next oblečenie pre celú rodinu

Next e-shop má k dispozícií široký výber oblečenia a obuvi. Každý si tu príde na svoje. Dámy tu majú široký výber oblečenia na bežné nosenie, oblečenie do práce a slávnostné oblečenie na párty či oslavu.

Značka Next ponúka oblečenie pre ženy ako napríklad bundy, kabáty, tričká, blúzky, tuniky, pulóvre, mikiny, šaty, sukne, nohavice a rifle a samozrejmosťou je i spodná a nočná bielizeň.

Rovnako ako dámy, tak i páni majú pestrý výber moderného oblečenia. Nájsť tu môžete príležitostné oblečenie, športové i oblečenia  na dovolenku. Nechýbajú kabáty a bundy, pletené oblečenie, rifle a nohavice, tepláky, mikiny, košele, saká, tričká a polokošele, pyžamá, čiapky, šály a rukavice a mnoho iného.

Next oblečenie je známe a veľmi obľúbené vďaka svojim detským outfitom, ktoré sú inšpirované sezónnymi trendmi. Nájdete tu dievčenské a chlapčenské oblečenie od tričiek, nohavíc, legíny, šortiek, cez šaty a až po detské rozkošné súpravy. Objavíte tu oblečenie pre deti na každý deň – či už na bežné nosenie alebo do školy či škôlky.

Značka Next ponúka i tovar pre domácnosť

Okrem širokej ponuky oblečenia môžete v Next e-shope nájsť veľký výber tovaru pre domácnosť. Samozrejmosťou je nábytok a bytové doplnky – napríklad doplnky pre spálňu, obývaciu izbu i kúpeľňu. Mnoho ľudí obľubuje Next posteľnú bielizeň, obrazy či iné dekorácie.

Mohlo by sa vám páčiť aj
Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená