C&A katalóg

C&A katalógC&A je rodinná značka, ktorá ponúka kvalitné modely a kolekcie, ktoré vás oblečú od päty až po hlavu. Táto značka je veľmi známa aj vďaka veľkej cenovej dostupnosti za kvalitu, ktorá skutočne stojí za to. Taktiež je popularita veľká, pretože za dobu vzniku tejto značky môžeme považovať 17.storočie. Aj keď sú predajne väčšinou veľmi veľké, tak je jednoduché sa tam zorientovať. C&A  nezanedbáva ani propagáciu, ktorá je veľmi kvalitná a spoločnosť si na ňu dá záležať. Jedným zo spôsobov propagácie je C&A katalóg, taktiež je to internetová stránka, kde neustále obnovuje svoje kolekcie, či sú to plagáty, alebo sa prezentujú na známych sociálnych sietiach.

C&A katalóg

V dnešnej dobe nie je až tak bežné, aby módne spoločnosti tlačili svoje vlastné módne katalógy. To je kvôli tomu, že čím ďalej tým viac sa do popredia dostávajú online katalógy, ktorý samozrejme nájdeme aj na stránke tejto módnej spoločnosti. C&A katalóg patrí medzi tie najkvalitnejšie vo svete. Na tvorbe týchto katalógov sa podieľa vysoký počet vyškolených grafikov a dizajnérov, ktorý sa všetko snažia dotiahnuť  do dokonalosti. Jednými z hlavných faktorov ovplyvňujúcich kvalitu katalógu sú fotografie a modely, na ktorých sú dané modely propagované, pretože kolekcie musia vyniknúť a pritiahnuť oči všetkých. V C&A katalóg nájdete trička, saká, sukne, nohavice, vetrovky, kabáty či ďalšie kúsky a samozrejme široký výber doplnkov, ktoré si mlžete kúpiť v internetovom obchode C&A.

História značky

C&A katalógC&A vznikla v Holandsku v roku 1841. Je to už skutočne dlhá doba od jej vzniku no aj napriek tomu, zostáva táto módna spoločnosť veľmi populárna. Pri vzniku boli dvaja bratia, ktorí pokračovali v rodinnej tradícii, v obchodovaní a vyvážaní textilu do celej Európy. Keďže títo dvaja bratia boli len pokračovatelia tradícii, tak môžeme tvrdiť, že korene spoločnosti C&A siahajú už do 17. storočia kedy aj módna spoločnosť C&A vznikla.C&A predstavuje začiatočné písmena už spomínaných bratov. C ako Clemens a A ako Auguste.

Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená