Orsay Slovensko

Orsay SlovenskoMódna značka Orsay Slovensko vznikla v roku 1975. Už na začiatku vzniku tejto značky sa pripísalo na konto fungujúcich predajní číslo 35, pretože to je počet otvorených kamenných predajní, ktoré otvorila táto spoločnosť. Prvé predajne značky Orsay boli otvorené v Nemecku a to je aj krajina pôvodu tejto spoločnosti. Rok za rokom sa otvárali ďalšie predajne, ku ktorým patrili aj predajne Orsay Slovensko.

Orsay Slovensko

Aj na Slovensku nájdeme ľudí, ktorí majú vášeň pre módu. No nie len tí, ktorí sa o módu zaujímajú intenzívnejšie, ale aj bežní smrteľníci poznajú túto značku vďaka jej cenovej dostupnosti a nadštandardnej ponuke.  Na Slovensku nájdeme veľa predajní s touto vysoko kvalitnou značkou. Takmer v každom väčšom meste, v ktorom sa nachádza nejaké nákupné centrum je aj Orsay predajňa. V mestách ako sú Košice, Bratislava, Prešov, Poprad a iných väčších miestach nájdete nie len jednu predajňu s touto značkou. Nieje tajomstvom, že jednotlivé módne značky sa snažia prispôsobiť aktuálnym štýlom a vkusom, ktoré sú momentálne preferované. Inak to nieje ani v prípade dizajnu jednotlivých predajní, pretože veľa faktorov vplýva na to, či si daný produkt, ktorý sa nám páči vezmeme. A nie len predajne Orsay Slovensko, ale aj predajne na celom svete, ktoré nesú názov tejto značky sa zladili do ružovej a bielej, čo vytvára krásny a útulný dojem, čo nám dopomáha cítiť sa v predajni príjemne a naplno si užívať nakupovanie. Veľmi dôležitým faktorom je aj hudba, ktorá je v konkrétnej predajni. No asi najdôležitejšia vec je priehľadnosť oblečenia. Veď komu by sa chcelo nakupovať v neporiadku a nepriehľadnosti?

Produkty značky Orsay

Orsay SlovenskoOrsay je značka, ktorá ponúka veľmi kvalitné veci za priateľskú cenu. Už len vzhľad loga do ružova napovedá tomu, že táto značka je určená výlučne len pre ženy. Svoju ponuku rozdeľuje do troch kategórií: Orsay city, Orsay casual a Orsay party. Táto široká škála štýlu len potvrdzuje to, že značka Orsay je naozaj pre ženu každého štýlu a veku.

Mohlo by sa vám páčiť aj
Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená