House shop

House shopPredajňa značky House shop je známa najmä medzi mladými ľuďmi, pretože práve na nich kladie svoju pozornosť. Na trhu je množstvo značiek s módou pre mladých ľudí, no práve predajne s touto poľskou značkou House sú veľmi obľúbené a rozšírené.

House shop

Táto pôvodom poľská značka je rozšírená takmer po celej Európe. V predajniach vládne veľmi príjemná nákupná atmosféra. Už vo výkladoch môžete vidieť veľmi moderne oblečené figuríny v najnovších kolekciách tejto značky. House shop nájdete väčšinou v nákupných centrách, kde sa nachádza najviac ľudí z vkusom pre módu. Táto európska značka je rozdelená na dve kolekcie – kolekcia pre ženy a kolekcia pre mužov.

Kolekcia pre ženy je rozdelená na Lolitu a Streetwise. Kolekcia Lolita je pre mladé dievčatá, ktoré sa neboja experimentovať s módou a ich štýl je viac extravagantnejší. S touto kolekciou majú zaručené, že zaujmú hlavne svojím oblečením. Kolekcia Streetwise je pre ženy a mladé dámy, ktoré si potrpia na elegantnom štýle.

Pánsku kolekciu tvorí Clubbing boy a Urban College. Clubbing je niečo podobné ako dámska kolekcia Lolitu. Je pre pánov, ktorý sa neboja odvážnych a extravagantných kúskov. Urban College je pre mužov so zmyslom pre eleganciu. Táto kolekcia sa hodí na spoločenské akcie a iné podobné príležitosti.

Propagácia značky

House shopMódna spoločnosť House sa snaží mať veľmi blízko ku svojím zákazníkom, teda k mladým ľudom, pretože práve tí sú jej inšpiráciou. Propagácia tejto značky prebieha hlavne na internete a to konkrétne na sociálnych sietiach, kde svojich zákazníkov informujú o najnovších kolekciách a akciách. Taktiež má táto značka svoju vlastnú internetovú predajňu, kde si môžete objednať svoj obľúbený kúsok.

Mohlo by sa vám páčiť aj
Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená