Desigual

Desigual SKŠpanielskym odevným spoločnostiam sa v poslednom čase nadmieru darí a mnohé z nich patria v oblasti módy medzi elitu. Svoje miesto na trhu si získali skvelým prístupom, vďaka ktorému sú zákazníci spokojní s dizajnom predávaného oblečenia a pochvaľujú si aj celkovú kvalitu ponúkaných služieb. V zozname najlepších španielskych značiek nemôže chýbať ani Desigual, ktorá pozná správny spôsob ako oživiť svet módy inovatívnym dizajnom a obohatiť šatníky svojich klientov vkusnými modelmi. Preč so starým a nudným štýlom obliekania, na rad prichádza nekonvenčná móda od dravého hráča s menom Desigual!

Príbeh španielskej značky sa začal písať v Barcelone v roku 1984. Zakladateľ Thomas Mayer mal iba 20 rokov, keď prišiel s návrhom prvej série oblečenia, ktorá popierala nudné odevné trendy v krajine. Hlavný slogan jeho kampane znel „Desigual sa líši“ a myšlienka tohto hesla sa stala základom práce nového módneho domu. Dnes je to už 31 rokov, čo tento znamenitý slogan ovplyvňuje návrhy celého dizajnérskeho tímu a dáva mu inšpiráciu pri tvorbe nových kolekcií predávaných skoro v celej Európe. Desigual sa aj vďaka tomu zapísal do povedomia ľudí a dokázal si vybudovať obrovskú medzinárodnú základňu zákazníkov hneď v niekoľkých štátoch.

Desigual prináša pravý španielsky temperament

Španielsky módny trh bol dlho ovládaný konzervatívnym štýlom, ktorý prinášal viac-menej dizajn inšpirovaný zahraničnými prvkami. Vplyv francúzskeho šarmu bolo cítiť v návrhoch mnohých výrobcov a predajne sa zapĺňali oblečením, ktoré nie celkom vystihovalo španielsku mentalitu. Návrhári okolo Thomasa Mayera si rýchlo všimli, že ponuka obchodov neodráža charakter domácich zákazníkov a pravý španielsky temperament sa potrebuje prejaviť aj prostredníctvom imidžu. Práve to bolo hlavnou inšpiráciou k odmietnutiu celej konformnej módy a vytvoreniu stratégie zameranej na hravý a veselý dizajn, ktorý dokáže vystihnúť chuť španielskeho temperamentu. Nápady na inovatívne návrhy pribúdali rýchlo a už prvé kolekcie ukazovali nový smer v španielskom odevnom biznise, ktorý udáva najnovšie trendy dodnes.

Inovácia vo výrobe

Odlišnosť značky Desigual od konkurenčných výrobcov potvrdzuje viacero faktorov naraz. Tým najdôležitejším je samotný rukopis dizajnu, podľa ktorého tohto španielskeho módneho giganta jednoznačne spoznáme. Máloktoré európske odevné spoločnosti využívajú pri tvorbe návrhov toľko moderných techník ako práve Desigual. Inovácia je však jedno zo slov, ktoré podporuje kreativitu dizajnérov a v španielskej firme to dobre vedia. Aj preto vsádzajú na využívanie techník ako patchwork alebo graffiti, pomocou ktorých sa dajú vyrábať neustále nové motívy. Tie pôsobia štýlovo, moderne a sú lákadlom najmä pre mladšie ročníky, ktoré sa tak zoznamujú s progresívnymi prvkami súčasnej módy. V spojitosti s týmito inovatívnymi technikami nesmieme zabudnúť, že oblečenie Desigual ponúka široké spektrum zaujímavých motívov, ktoré sú doplnené či ozdobené gombíkom, výšivkou alebo krajkou, čo je dôkazom unikátneho prístupu k samotnému dizajnu.

Dámy si prídu na svoje

Desigual - dámska móda

Aj keď pri návrhoch nových modelov Desigual dostávajú takmer všetok priestor dámy, nie je to žiadnou prekážkou k úspechu. Produkty tejto značky sú totiž natoľko originálne, že čísla predajnosti sú vysoké aj napriek prevahe sortimentu určeného pre nežnejšie pohlavie. Sú to práve dámy, ktoré sa v móde vyžívajú oveľa viac a skôr ocenia prácu špičkových návrhárov, takže vedenie Desigual sa zameralo práve na výrobu módy pre nich. Vzhľadom na to je predaj orientovaný na dámske bundy, nohavice, tričká a ďalšie produkty patriace do tejto kategórie. Nechýbajú ani štýlové legínysukne, ktoré si obľúbia najmä sebavedomé typy žien. Počas letného obdobia sú k dispozícií aj elegantné plavky s rozmanitými motívmi, vďaka ktorým budete očarujúca na každej pláži.

Bohatá ponuka Desigual

Vedeniu spoločnosti Desigual záleží na tom, aby si každá zákazníčka dokázala nájsť produkty vyhovujúce jej individuálnemu vkusu. Nároky klientely sú čoraz väčšie a postupným šírením značky za hranice je potrebné dopĺňať ponuku tovaru o nové modely. Len takto sa dá ulahodiť širokému spektru zákazníčok, ktoré hľadajú to správne oblečenie a príde im vhod, ak si rovno môžu kúpiť nejaké štýlové doplnky. Desigual nemá problém splniť tieto požiadavky a ich obchodná stratégia sa zamerala na neustále rozširovanie svojej ponuky. Práve preto nájdeme v kamenných predajniach aj Desigual eshope rôzne typy produktov od oblečenia a obuvi až po moderné módne doplnky, medzi ktorými nechýbajú elegantné opasky, kabelky alebo šály. Celá ponuka je navyše sprevádzaná dôkladnou rozmanitosťou, ktorá sa spája s kombináciou mnohých materiálov, farieb a takisto aj motívov. Ak hľadáte niekoho s veľkou a rôznorodou ponukou, potom bude Vašim pravým módnym partnerom práve Desigual.

Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená