Burberry

burberry onlineMilovníci štýlového oblečenia si potrpia na kvalitu, eleganciu a originalitu. Vzhľadom na náročné požiadavky vyberavých zákazníkov musia najlepší módni návrhári sveta prichádzať s jedinečnými nápadmi, ktorými potešia ich zmysly a pomôžu im vytvoriť si ten najlepší imidž. Presne tohto cieľa sa držia v spoločnosti Burberry, ktorá má aj po rokoch stále čím prekvapiť.

Burberry: tradícia a originalita

Britská spoločnosť Burberry nesie názov po svojom zakladateľovi Thomasovi Burberrym. Ten sa pustil do obchodu s módou v Londýne už ako 21-ročný a na základe výsledkov, ktoré sa rýchlo dostavili, sa rozhodol veľmi správne. Značka Burberry si získala dobré referencie a netrvalo dlho, kým sa jej oblečenie rozšírilo za hranice Veľkej Británie.

V Burberry vedia ako na to    

Predstavitelia Burberry vedeli vždy ako svojich zákazníkov očariť, čím si získavali ich srdcia. Celá obchodná stratégia značky bola založená na výrobe vonkajších odevov z kvalitných materiálov ako napríklad gabardén, ktoré vydržali aj v náročných podmienkach. Príkladom je dodávanie oblečenia horolezcom či cestovateľom, napríklad Amundsenovi alebo Mallorymu. Neskôr sa prešlo k rozšíreniu sortimentu a značka sa ešte viac priblížila k „civilistom.“

Burberry v súčasnosti

oblečenie BurberryDnes je značka Burberry známa po celom svete a jej odchod z trhu by bol citeľný pre celú oblasť módy. Aj keď stále patrí k výrobcom luxusného tovaru, jej cenová dostupnosť sa dosť zlepšila a možnosť obliekať sa produktmi od Burberry má čoraz viac ľudí. Firme sa darí aj po rokoch, čoho dôkazom je realizácia rôznych reklamných kampaní a spolupráca so športovými klubmi, takže o pojme Burberry budú priaznivci kvalitnej módy z Británie počúvať naďalej.

Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená