Steilmann

steilmannV módnom priemysle je podstatné priniesť nápad, preniesť ho do reálnej podoby a následne ešte zabezpečiť jeho dôkladnú expanziu medzi zákazníkov. S takýmto premysleným plánom prichádza na trh ročne mnoho potenciálnych návrhárov, no úspešne ho dokážu uskutočniť vždy len tí najlepší. Presadiť sa medzi širokou konkurenciou tých najlepších sa podarilo aj šikovným dizajnérom zo spoločnosti Steilmann, ktorí vedia ako potešiť zmysly spotrebiteľa a motivovať ho kúpe atraktívnych produktov. A treba povedať, že táto osvedčená stratégia sa im darí už dlhší čas na výbornú, čoho výsledkom je úspešný vzostup spoločnosti.

Kvalitná móda z Česka

Začiatky českej spoločnosti Steilmann sa spájajú s rokom 1993, kedy zakladateľ Klaus Steilmann rozbehol novú módnu značku. Sídlom spoločnosti sa stala Praha, kde sa otvorila prvá predajňa tohto exkluzívneho výrobcu oblečenia a po čase prišli na rad ďalšie prevádzky. Firma sa venovala výrobe vlastných kolekcií a na domácom trhu sa im darilo pomerne dobre. Ich produkty spĺňali požiadavky na kvalitatívnu úroveň a unikátny dizajn z nich robil slušnú konkurenciu pre silnejších európskych predajcov. Po viacerých úspešných krokoch sa začali prehlbovať kontakty firmy a Steilmann sa okrem vlastných kolekcií začal orientovať aj na distribúciu viacerých nemeckých a talianskych značiek patriacich do koncernu Miro-Radici.

Steilmann vsádza na oblečenie pre dámy

Hlavným zameraním spoločnosti Steilmann je móda pre dámy, ktorá jasne dominuje celej ponuke. Najnovšie kolekcie dávajú možnosť výberu z pestrej škály modelov pre všetky typy žien a samé zákazníčky potvrdzujú, že predajca dokáže vždy ulahodiť ich vkusu nejakým zaujímavým sortimentom. Samo vedenie firmy si zakladá na dodržiavaní hlavného princípu obchodnej stratégie, ktorým je poskytnúť zákazníčkam maximálny komfort a obliecť ich príťažlivo a elegantne v súlade s najnovšími módnymi trendami. Vzhľadom na vysoký záujem klientov o produkty tejto úspešnej značky sa tento cieľ podarilo splniť a pojem Steilmann si dokázal vybudovať renomé aj za hranicami Českej republiky.

Steilmann Slovensko ako súčasť obchodnej siete

Steilmann oblecenie

Ak chcú české firmy rozšíriť svoje pôsobenie aj za hranice domácej krajiny, najskôr sa otočia na Slovensko. To isté spravilo aj vedenie spoločnosti Steilmann a po nejakom čase od založenia značky vstúpilo na slovenský trh. Ich elegantné kolekcie, ktoré chápu vkus Slováka, priniesli typický dizajn, ktorý je našimi zákazníkmi vítaný a v kombinácií s prvkami módnych návrhov ovplyvnených spoluprácou s nemeckými a talianskymi partnermi priniesli dámam zo Slovenska obľúbené módne produkty. Steilmann tak úspešne rozšíril pôsobenie aj u nás a dokázal, že ako jeden z českých lídrov módneho priemyslu dokáže bez problémov zaujať aj zahraničnú klientelu, ktorá má podstatne iné nároky na štýl obliekania ako domáci klienti. V prospech Slovenska treba takisto podotknúť, že ulahodiť slovenskému priaznivcovi módy nie je vôbec jednoduché a nepodarilo sa to ani niekoľkým úspešným európskym značkám.

Spoznajte značku v Steilmann eshope

Ďalším krokom, vďaka ktorému sa vedenie firmy Steilmann priblížilo k zákazníkom, je vytvorenie prehľadného eshopu. Práve ten má slúžiť ako pilier ich pôsobenia a poskytnúť tak možnosť dostať značku Steilmann priamo do Vašej obývačky prostredníctvom internetu. Čo je najdôležitejšie, v samotnom eshope sa nachádza všetko podstatné o firme, čo len podporí vzájomný dialóg medzi vedením a širokým spektrom klientov. Z toho jasne vyplýva, že ak má zákazník záujem spoznať túto značku bližšie, ešte pred samotnou návštevou predajne sa s ňou môže zoznámiť prostredníctvom návštevy Steilmann eshopu a získať tie najdôležitejšie údaje o produktoch českej značky.

 

Pridajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená